Przewodnik Gault&Millau 2016
- Posty
- Odsłony: 16406
Kumpiak Podlaski pojawił się drugi raz na łamach żółtego przewodnika Gault&Millau.
Kumpiak Podlaski pojawił się drugi raz na łamach żółtego przewodnika Gault&Millau.
Jan Ancypo opowiada w Dzień Dobry TVN o dawnych sposobach przechowywania i konserwacji żywności na Podlasiu.
Znawca i promotor lokalnego serowarstwa Gieno Mientkiewicz opowiada na kanale Kuchnia+ o naszym Serze Suszonym Podlaskim.
Mikołaj Rey wraz z ekipą DDTVN znów odwiedził nasze gospodarstwo. Tym razem celem jego podróży był Kindziuk Podlaski.
O tradycyjnych podlaskich wyrobach w programie „Tydzień białoruski” TVP3 Białystok opowiadał Jan Ancypo.
Nasza szynka wieprzowa długo dojrzewająca znalazła się w gronie najznakomitszych polskich produktów lokalnych.